Старши треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев бе категоричен, че “орлите  заминават за Исландия

...
Старши треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев бе категоричен, че “орлите  заминават за Исландия
Коментари Харесай

Стойчо Стоев за извадения от отбора Марселиньо: Никой не е по-важен от Лудогорец

Старши треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев бе безапелационен, че “орлите ”  отпътуват за Исландия с концепцията да победят и отстранят локалния Валур във втория квалификационен кръг на Лига Европа, написа Sportal.bg.

Наставникът на разградчани бе сбит по тематиката “Марселиньо ”, който остана без картотека за идващите два мача в европейските клубни шампионати, само че въпреки всичко съобщи, че тимът е по-голям от бразилеца.

“Отиваме в Исландия с ясната концепция да победим и отстраним Валур. Въпреки че позволи две загуби от Марибор, противникът ни не заставам по никакъв начин неприятно на терена. В момента, без значение, че знаем против кой тим ще се надигнем в третия кръг, мислим само за идните мачове с исландците. Нека да се класираме напред, пък тогава ще приказваме ”, съобщи наставникът на “орлите ” на летище “Варна ”.

“Веднъж към този момент имах опцията да приказвам за Марселиньо. Той е отвън тима. В момента ни следва мач с Валур, който е по-голям от обстановката с бразилеца. Рано е още да кажа кой ще размени Марсело, защото имам много футболисти, а мога да трансформира и схемата. Аз съм треньор, който дава опция на всеки един състезател да покаже, че не е попаднал инцидентно в Лудогорец ”, добави още Стоев.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР